Steamfantasy IV arriba a la Casa de Cultura el 30 de setembre

25 setembre 2017|Burjassot

Des de 30/09/2017 fins a 30/09/2017

Steamfantasy 30-09-2017

L’Associació Cultural Steampunk València ha escollit la Casa de Cultura de Burjassot per a celebrar, el pròxim 30 de setembre a partir de les 16 hores, la quarta edició del Steamfantasy.

L’inici d’aquest intens dia ple d’activitats serà el dissabte a les 16 hores amb l’inici dels jocs variats que se simultaniejaran amb la dansa tribal Steampunk, per a donar pas al taller de micro relats de terror Steampunk, a la representació de teatre El cofre enterrado i al concurs de vestimenta. No faltarà en aquesta jornada el concurs de Muro Steam, la presentació de llibres “Saga Salvaje” o la xerrada Steampunk en els videojocs”.

Tota la programació de la jornada, que es desenvoluparà fins a ben entrada la matinada, es pot consultar en la web de Steampunk València, http://steampunkvalencia.blogspot.com.es/.

El Steampunk va ser, en els seus inicis, un subgènere literari nascut dins de la ciència ficció especulativa que va sorgir durant la dècada de 1980, però hui dia aquest subgènere ha madurat fins a convertir-se en alguna cosa més que mera literatura, podent-se considerar un moviment artístic i sociocultural. El Steampunk s’estén en una ambientació on la tecnologia a vapor segueix sent la predominant i, en general, localitzada a Anglaterra durant l’època victoriana, on no és estrany trobar elements comuns de la ciència ficció o la fantasia.