Supermara visita la Biblioteca Infantil en una nova vesprada d’animació lectora amb Teresa Broseta i Toni Cabo

9 febrer 2018|Burjassot

Des de 15/02/2018 fins a 15/02/2018

Supermara

Dijous que ve 15 de febrer a les 18 hores, la Biblioteca Infantil acollirà una animació infantil molt divertida i, alhora, compromesa amb els xiquets i xiquetes que pateixen càncer. La súper heroïna Supermara visitarà aquest espai municipal, en el Dia Internacional del càncer Infantil, de la mà de l’escriptora Teresa Broseta i de l’il·lustrador Toni Cabo.

Tots dos són l’ànima del llibre Supermara, superheroína per sorpresa, una publicació que narra les aventures de Mara, una xiqueta que compleix vuit anys i que està trist ja que està en l’hospital, on ha d’anar molt sovint a causa del càncer que pateix. Amb l’ajuda de les persones que la volen, Mara farà realitat el somni que demana quan bufa les veles del seu aniversari.

L’animació, en valencià, suposarà la presentació del llibre en la Biblioteca Infantil d’una manera divertida i amb forma de contacontes. Una manera diferent de presentar la malaltia als participants en l’activitat que podran conèixer a Supermara i la seua gran força per a superar-la.