Tadeo Jones, Spiderman i Transformers, convidats de la Terrassa d’Estiu a l’agost amb sessions també els dilluns

25 juliol 2017|Burjassot

Des de 04/08/2017 fins a 28/08/2017

Spiderman

Després de l’èxit de la programació cinematogràfica del mes de juliol, l’Institut Municipal de Cultura i Joventut ha preparat una cartellera per al mes d’agost que tindrà als amants del cinema pegats a la pantalla de la Terrassa d’Estiu durant tot el mes. Un mes en el qual, com a novetat, les sessions també tindran lloc els dilluns, obrint així el ventall de sessions.

Spiderman: Homecoming serà la primera de les estrenes que arribaran a la pantalla de la Terrassa d’Estiu del 4 al 7 d’agost. Peter Parker comença a experimentar la seua recentment descoberta identitat com el superheroi Spiderman i, després de l’experiència viscuda amb els Venjadors, Peter torna a casa intentant mantenir una vida normal com qualsevol jove de la seua edat, però interromp en la seua rutina diària el nou vilà Vulture.

El testimoni a aquest gran film l’agafaran, de l’11 al 13 d’agost, les divertides emoticones que tots usem en els telèfons mòbils. Donen el salt a la pantalla gran amb Emoji. La película, en la qual els protagonistes habiten la misteriosa terra de Textopolis, on tots els emojis favorits de la gent cobren vida, mentre esperen ser seleccionats per l’usuari del telèfon.

El cap de setmana del 18 al 21 d’agost dos són les pel·lícules que es podran veure en la Terrassa d’Estiu de Burjassot: La Torre Oscura, els dies 18 i 20 d’agost, i Transformers 5, el último caballero, el 19 i el 21 d’agost. Protagonitzada per Idris Elba i Matthew McConaughey, entre uns altres, La Torre Oscura, adaptació cinematogràfica de la saga literària de Stephen King, mostra un món estranyament en el qual un cowboy, Roland Deschain, persegueix al seu etern enemic, l’home de negre. Roland, solitari, potser maleït, camina sense descans a través d’un paisatge trist i abandonat. Per la seua banda, Transformers 5, el último caballero, portarà a dues espècies en guerra: una de carn i os, l’altra de metall. El Último Caballero trenca amb el mite original de la franquícia de Transformers i redefineix el que significa ser un heroi. Humans i Transformers estan en guerra i Optimus Prime se n’ha anat. La clau per a salvar el nostre futur està enterrada en els secrets del passat, en la història oculta dels Transformers en la Terra.

I, per a tancar la programació del mes, arriba el divertit Tadeo Jones 2, el cap de setmana del 25 al 28 d’agost. Es tracta del segon lliurament de les aventures d’aquest obrer amb un esperit aventurer i somiador que acaba com a arqueòleg per casualitat. Després de salvar la mítica ciutat perduda dels inques, Tadeo Jones torna en una nova aventura en la qual ha decidit lliurar-se per complet a la seua vocació i oficialitzar els seus estudis. Uns coneixements que de segur li seran de gran utilitat a l’hora de cercar el Collaret del Rei Mides al costat dels seus amics.

Totes les sessions seran a les 22:30 hores i el preu de les entrades és de només 4€. Les entrades poden adquirir-se en la taquilla de la Casa de Cultura, des d’una hora abans de l’inici de cada projecció. A més, la Terrassa d’Estiu compta amb màquines expenedores en les quals els assistents al cinema poden adquirir aigua, sucs i refrescs, café i una gran varietat d’aperitius, dolços i salats.