Vesprada de contacontes en la Casa de Cultura de Burjassot

1 octubre 2018|Burjassot

Des de 05/10/2018 fins a 05/10/2018

Cuentacuentos

Les Biblioteques Municipals de Burjassot han iniciat el mes amb moltes activitats i moltes ganes que xicotets i majors descobrisquen nous títols literaris, que gaudisquen del plaure de llegir i, abans de res, que ho facen d’una manera molt divertida.

Dins de les animacions lectores del mes, per a fomentar l’hàbit lector, el divendres 5 d’octubre a partir de les 18 hores arriba a la Casa de Cultura del municipi el contacontes amb titelles, en valencià, El misteri de la casa encantada, de la mà de En tu cole i Emilio José Pérez Dolz.

Aquesta divertida activitat està protagonitzada per Pablo i Jordi, dos xiquets que estan jugant a la pilota però, sense voler-ho, la tiren dins d’un vell caserón que hi ha al final del carrer. Tots dos hauran de superar les seues pors i endinsar-se en la casa que ells criden “la casa encantada” i faran tot el possible per trobar la seua pilota. Però, els misteriosos habitants de la casa… li’l posaran gens fàcil.

Pensat per a xiquets d’infantil i primària, el contacontes és gratuït i es posarà en escena en el Saló d’Actes del citat espai municipal.