Vesprada de teatre familiar en el Tívoli amb “Pinocho, un musical para soñar”

7 octubre 2021|Burjassot

Des de 24/10/2021 fins a 24/10/2021

Cartel Pinocho 24-10-2021

Tot arriba i després de massa mesos de paró, tornen per fi les vesprades de diversió al Centre Cultural Tívoli de Burjassot, gràcies a la màgia de les Arts Escèniques pensades per a tota la família. Així, diumenge que ve 24 d’octubre, a les 18h, aterra en el Tívoli la companyia Trencadís Produccions amb “Pinocho, un musical para soñar”. Les entrades per a gaudir d’aquest espectacle, en llengua castellana, tenen un preu de sis euros i ja es poden adquirir, telemàticament, en aquest ENLLAÇ.

Aquesta versió de Pinotxo representa l’univers sonor del teatre musical adaptat a l’essència del reconegut conte popular de Carlo Collodi. La curiositat de Pinotxo per conéixer el món que li envolta l’apartarà del camí “oficial” de l’escola i el portarà fins al teatre de marionetes d’Stromboli, a la fira, al fons de la mar i fins i tot fins a l’interior de l’estómac d’una goluda balena. Tota una infinitat de peripècies i aventures en les quals Pinotxo comptarà amb la companyia dels seus amics Grillo i Hada, encara que també haurà d’esquivar els continus paranys que li posaran els malvats Zorro i Gata.

Amb text i lletres de Josep Mollà, la direcció de José Tomàs Chàfer i la música original de Francis J., “Pinotxo” arriba a Burjassot per a fer somiar, amb el màgic poder de la música, a grans i xicotets en una vesprada de retrobament amb l’escena per a tota la família. Que puge el teló!