Vesprades d’inflables a Burjassot per a gaudir de les vacances nadalenques

14 desembre 2017|Burjassot

Des de 21/12/2017 fins a 04/01/2018

Inflables i jocs Nadal

No hi ha excusa a Burjassot perquè els xiquets de la cases gaudisquen d’unes vacances de Nadal d’allò més divertides, amb jocs, música i moltes sorpreses programades des de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, des del 21 de desembre i fins al 4 de gener.

Perquè les vesprades de les seues vacances siguen molt especials, la plaça de l’Ajuntament, serà el punt de trobada de les famílies de Burjassot els dies 21 i 22, i del 26 al 29 de desembre. I, ho serà, perquè gaudisquen dels inflables i els jocs programats per a aqueixes vesprades. Inflables i jocs que no faltaran tampoc amb l’inici de l’any, del 2 al 4 de gener. Totes les vesprades s’iniciarà l’activitat a les 17 hores.

Els inflables i jocs s’uneixen a la celebració de la Festa del Nadal, el 22 de desembre, també en la plaça de l’Ajuntament, al Pessebre Monumental que es pot visitar fins al 5 de gener en el hall del Consistori i a la Cavalcada dels Reis Mags que, la vesprada del 5 de gener a partir de les 18 hores, faran que Burjassot s’òmpliga de somnis i de grans il·lusions.

El Nadal es viurà enguany a Burjassot amb molta més il·lusió si cap i amb una programació pensada per als més menuts de la casa.