Teatre i història s’uneixen a Burjassot en la representació de “Els viatgers del temps”

25 setembre 2017|Burjassot

Des de 01/10/2017 fins a 01/10/2017

els viatgers del temps

 

El Centre Cultural Tívoli obrirà les seues portes aquest diumenge, 1 d’octubre a les 12 hores, a la història de València explicada d’una manera divertida i per a tots els públics. Una narració en la qual, a través del teatre, de la mà de la companyia Pot de Plom, es donaran a conèixer cites i moments destacats de la història valenciana gràcies a “Els viatgers del temps”.

Les entrades per a gaudir d’aquesta divertida representació, que arriba al municipi amb ganes que tant menuts com majors passen un matí de diumenge diferent en el teatre, tenen un preu de 6 euros. Poden adquirir-se a través de la web municipal, www.burjassot.org, des de l’àrea de Cultura, en la Casa de Cultura o bé en la taquilla del Tívoli el mateix dia de l’espectacle.

“Els viatgers del temps” traslladaran al públic del Tívoli a la Batalla d’Almansa, o a la València republicana al mateix temps que donaran a conèixer les comèdies i tragèdies de l’antiga Grècia, el teatre medieval, la Comèdia de l’Art o el teatre social de Bertolt Brecht. Tot a través de personatges com Jaume I El Conqueridor, la Dama d’Elx, El Guerrer de Moixent o Felip V.

En definitiva, una aventura fantàstica que realitza un trepidant recorregut pels esdeveniments més importants que van marcar la destinació dels valencians al mateix temps que viatja, de manera paral·lela, per la història del teatre. Tot, de la mà de Xavi Castillo, Begoña Tena, Marta Chiner, César Tormo i Enric Juezas.

L’espectacle arriba a Burjassot amb una subvenció de la Diputació de València.