Tècnics Municipals aborden el Catàleg d’Activitats Educatives 2017/2018

12 setembre 2017|Burjassot

reunión técnicos Catálogo Educación

Burjassot forma part de la xarxa de Ciutats Educadores i assumint aquesta filosofia de treball, dins del Pla “Burjassot, Ciutat Educadora”, el municipi, des de la iniciativa de la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa, està fomentant el treball en equip entre els diferents departaments municipals que, d’alguna manera, tenen a veure amb l’educació. Un exemple d’aquesta coordinació i treball en equip és la reunió de tècnics dels diferents departaments que, divendres passat 8 de setembre, va tenir lloc en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, amb motiu de la creació del Catàleg d’Activitats Educatives que s’oferirà als diferents centres educatius de la ciutat.

A la reunió va assistir el personal tècnic de l’àrea d’Educació, Espai Dona, l’Agència Jove (IMCJB), AVIVA (Agència de Promoció del Valencià de Burjassot), UPCCA (Unitat de Prevenció en Conductes Addictives) i la SPAB (Societat Protectora d’Animals de Burjassot). Encara que no van poder assistir, per incompatibilitat d’agenda, també estan implicats en la creació d’aquest catàleg departaments com l’Oficina de Sostenibilitat Local, Mesures Judicials en règim obert i la Policia Local.

Aquest Catàleg, que va començar a funcionar el passat curs escolar 2016/2017 com una forma d’organitzar l’oferta d’activitats educatives que es realitzava des dels diferents departaments municipals, reprèn el seu segon any de marxa amb una proposta organitzativa i de funcionament millorada, que inclou l’oferta d’activitats educatives que es proposen des de les diferents àrees municipals, als centres escolars de Burjassot en les etapes de 2º cicle d’Infantil, Primària i Secundària. Aquestes activitats, gratuïtes, podran ser sol·licitades pels propis centres escolars així com per les AMPAS.