Les entrades per al concert de The Waterboys, a Burjassot, ixen el 6 de febrer

5 febrer 2019|Burjassot

Des de 27/06/2019 fins a 27/06/2019

Cartel concierto The Waterboys

La mítica banda britànica The Waterboys oferirà un concert a l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot, dijous que ve 27 de juny. Si el mes de juliol passat, el conjunt liderat per Mike Scott va actuar en els Vivers, en el marc dels concerts de la Fira de juliol, en menys d’un any tornen a terres valencianes, aquesta vegada per a donar la benvinguda a l’estiu a Burjassot. Així ho ha confirmat l’empresa promotora, Tranquilo Música, encarregada d’organitzar el concert, qui ja ha donat llum verda a l’inici de la venda d’entrades, a partir del dimecres 6 de febrer, a les 10h.

The Waterboys aterrarà en la localitat de l’Horta per a presentar el seu últim àlbum, “Out of all this blue”, en un concert que començarà a les 21h. El preu de les entrades és de 35 euros més despeses de gestió en venda anticipada i de 40 euros (despeses de gestió incloses) el dia del concert, en taquilla. La plataforma per a la venda d’entrades és eventbrite .

L’obertura de portes del recinte serà a les 19:30h, mentre que l’artista convidat saltarà a l’escenari a les 20h. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats del seu tutor legal amb autorització de responsabilitat sobre el menor. Per a resoldre qualsevol dubte respecte del concert, les persones interessades poden posar-se en contacte amb la promotora, a través del correu electrònic info@tranquilomusica.com .

Va ser en 1981 quan naixia a Londres The Waterboys i, dos anys després, quan els seus músics publicaven el seu debut discogràfic. Sempre amb Mike Scott al capdavant, la banda que va nàixer influenciada per Simple Minds o The Alarmy segueix, més tres dècades després, més viva que mai i sent referent per a moltes altres, després d’haver deixat per a la història discos clàssics del rock europeu com ho són “This is the sea” o “Fisherma’s blues”. Complits 37 anys des dels seus primers passos, The Waterboys continuen sent uns grans del rock modern i ho demostraran a Burjassot, una vegada més, amb aquest nou LP, publicat al setembre de 2017, el qual inclou vint-i-tres cançons amb les quals recorren tots els angles de la seua música, la d’ahir i la d’ara.