Tim Burton i J. A. Bayona visitaran Burjassot aquest mes d’octubre

3 octubre 2016|Burjassot

El Centre Cultural Tívoli de Burjassot rebrà aquest mes d’octubre la visita de dos dels directors més famosos del panorama cinematogràfic actual, Tim Burton i J. A. Bayona, protagonistes de la programació cinematogràfica d’aquest mes. Els seus films, “El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares” i “Un monstruo viene a verme” es projectaran al llarg del mes en el citat espai municipal.

La nova cartellera començarà les seues sessions el cap de setmana del 7 al 9 d’octubre en el qual es projectaran la citada “El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares”, en les sessions del divendres i el dissabte a les 19 hores i del diumenge en la de les 17 hores, i “La fiesta de las salchichas”, amb sessions el divendres i el dissabte a les 22:30 hores i el diumenge a les 19:30 hores.

Dirigida pel famós Tim Burton, El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares, conta com una horrible tragèdia familiar deixa a Jacob, de 16 anys, viatjant per la costa de Gal·les, on descobreix les ruïnes de la llar per a xiquets peculiars de Miss Peregrine. Mentre Jacob explora les abandonades cambres i passadissos, s’adona que els xiquets que allí van viure (un dels quals fou el seu propi avi) eren alguna cosa fora de l’habitual. La divertida comèdia d’animació La fiesta de las salchichas contarà, per la seua banda, la història d’una salsitxa i els seus nous amics, en un viatge que els portarà des del supermercat fins a les seues llars.

El protagonisme indiscutible del cap de setmana del 14 al 16 d’octubre és per a l’última pel·lícula del director espanyol J. A. Bayona, “Un monstruo viene a verme”. Protagonitzada per Sigourney Weaver, Liam Neeson o Geraldine Chaplin, entre uns altres, aquesta coproducció espanyola i americana conta la història de Connor, un xic de 12 anys que després de la separació dels seus pares, haurà d’ocupar-se de portar les regnes de la casa, ja que la seua mare està malalta de càncer. Així les coses, el xiquet intentarà superar les seues pors i fòbies amb l’ajuda d’un monstre. Amb aquesta pel·lícula, J. A. Bayona tanca la seua trilogia sobre les relacions maternes filials, que va iniciar amb El orfanato i va continuar amb Lo imposible. La projecció de la pel·lícula serà el divendres 14 i el dissabte 15 en les sessions de les 19 i les 22:30 hores. El diumenge 16 d’octubre les projeccions seran a les 17 i a les 19:30 hores.

Avançat ja el mes, els dies 21 i 23 d’octubre novament hi haurà dues pel·lícules en la cartellera del Tívoli: “Cigüeñas”, que es projectarà el divendres en la sessió de les 19 hores i el diumenge en la de les 17 hores, i “Inferno”, la projecció de la qual serà el divendres a les 22:30 hores i el diumenge a les 19:30 hores.

La pel·lícula d’animació “Cigüeñas” contarà al públic assistent en el Tívoli la complicada organització que hi ha darrere de les cigonyes; organització encarregada dels enviaments dels bebés als pares de tot el món.

Amb un repartiment d’excepció, comptant amb Tom Hanks, Felicity Jones i Omar Sy, “Inferno” és l’adaptació de la novel·la del mateix nom de l’escriptor Dan Brown. Es tracta de la continuació de les aventures del simbolista d’Harvard. Quan Robert Langdon es desperta amb amnèsia en un hospital italià, formarà equip amb Sienna Brooks, una doctora que espera li ajude recuperar els seus records, i prevenir entre els dos que un boig solte una plaga mundial relacionada amb l’Infern de Dante.

Tancant la programació del mes d’octubre, el Tívoli projectarà, els dies 28 i 30, l’adaptació al gènere cinematogràfic d’una altra novel·la, la famosa “La chica del tren” i el film espanyol d’animació “Ozzy”.

La idíl·lica vida d’Ozzy, un simpàtic i pacífic beagle que s’ha criat entre cotons al costat de la família Martin, donarà una bolcada quan la seua família no pot portar-li a un llarg viatge lluny de la seua llar i li dipositen en el que creuen que és el millor balneari caní, Blue Creek. La perfecta estampa del lloc resulta ser una façana forjada pel seu vilà propietari, i una altra destinació ben diferent espera a Ozzy: anirà prompte a parar al vertader Blue Creek, una presó per a gossos. La pel·lícula es projectarà el divendres a les 19 hores i el diumenge a les 17 hores.

L’última de les projeccions del mes serà l’adaptació de la novel·la de Paula Hawkins “La chica del tren”. Emily Blunt dóna vida a la protagonista, Rachel, una dona devastada pel seu recent divorci que dedica cada matí de camí al seu treball a fantasiar sobre la vida d’una parella aparentment perfecta que viu en una casa per la qual el seu tren passa cada dia. La projecció del film serà el divendres en la sessió de les 22:30 hores i el diumenge en la de les 19:30 hores.

El preu únic de l’entrada és de 4€ i pot adquirir-se des d’una hora abans de la projecció en la taquilla del Tívoli.