Tintín i Josep Conrad visiten Burjassot aquesta setmana de la mà de les Biblioteques Municipals

18 febrer 2019|Burjassot

Des de 19/02/2019 fins a 22/02/2019

Tintín y Milú

L’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ha programat, els dies 19 i 22 de febrer, dues noves activitats d’animació lectora gratuïtes que tindran a Tintín i al Club de Lectura com a protagonistes.

Així, el dimarts 19 de febrer torna Tintín a la Biblioteca Infantil amb l’animació “Jo también escribo una historia de Tintín”. En aquesta, a partir de les 18 hores, i després de visualitzar un PowerPoint sobre els principals companys d’aventures de Tintín, es tindrà la possibilitat de crear, cada participant, la seua pròpia aventura emplenat els “entrepans” de la història que se’ls facilitarà.

En la mateixa setmana, el divendres 22 de febrer a les 19 hores tindrà lloc una nova sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults que aquest mes estarà dedicada a “El corazón de las tinieblas” de Joseph Conrad. Ambientada a Àfrica, aquesta és l’obra potser més coneguda de l’autor i està inspirada en la seua experiència viscuda al Congo.

Durant la sessió del Club, els participants podran conversar sobre la novel·la, donar els seus punts de vista i descobrir quins punts han sigut els més destacats per a cadascun dels lectors, posant en comú les seues opinions.