Tota la informació de la Campanya de Matrícula 2020/21 ja pot consultar-se en la web municipal

28 maig 2020|Burjassot

imagen campaña matrícula

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Educació dirigida per Manuela Carrero, continua informant la ciutadania sobre la Campanya de Matrícula per al pròxim curs 2020/21. El procés d’admissió afecta a aquells xiquets i xiquetes que accedeixen per primera vegada a un centre educatiu, públic o concertat o a aquells que, estant ja escolaritzats, volen canviar de centre escolar. El període d’admissió d’alumnat per al pròxim curs escolar 2020/2021 serà del 8 al 16 de juny per a Infantil i Primària.

Des del Consistori es vol ajudar en tot allò possible a les famílies que enguany han de fer les matrícules dels seus fills i filles ja que, a causa de la situació generada per la Covid-19, s’han de realitzar de manera telemàtica a través de la web de la Conselleria d’Educació.

Per aquest motiu, en la web municipal, www.burjassot.org, en l’àrea d’Educació, s’ha creat una secció específica amb tota la informació sobre els centres educatius de Burjassot, elaborada per ells mateixos com una finestra virtual a les seues instal·lacions i programes educatius, i els diferents enllaços a la web de la Conselleria. A més, s’ha elaborat un FULLET INFORMATIU en el qual consta el Calendari de Matrícula, la informació de la documentació a aportar en realitzar aquesta matrícula, els requisits de les baremacions i les dades de cadascun dels centres amb què compta Burjassot.

En cas que les famílies no tinguen accés a mitjans telemàtics, hauran d’anar al centre triat en primera opció per a realitzar la matrícula. Tots els centres sostinguts amb fons públics, tant públics com concertats, seran centres d’atenció a les famílies.