Tornen a Burjassot els grups de conversa, gratuïts i virtuals, en valencià

9 novembre 2020|Burjassot

AVIVA- Grups de conversa en valencià

L’Ajuntament de Burjassot, des de l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) que dirigeix la regidora Manuela Carrero, i en col·laboració amb Escola Valenciana de l’Horta Nord, tornarà a posar en marxa els grups de conversa en valencià, un programa que s’emmarca en el projecte Voluntariat pel Valencià per a la promoció de l’idioma autòcton i cooficial en l’àmbit autonòmic.

En aquesta nova edició, les “classes” se celebraran telemàticament, a causa de l’actual situació sanitària generada per la pandèmia del coronavirus. Les classes estan dirigides a persones de més de 16 anys i empadronades a Burjassot.

Així, coordinats per AVIVA, està previst que es formen tres grups de conversa amb veïns i veïnes amb ganes d’aprendre i practicar el valencià parlat, a les quals se sumarà la persona voluntària que exercirà de professor. Els grups de conversa es “reuniran” virtualment els dimarts, de 17:30h a 18:30h; els dimecres de 10h a 11h i els dijous, de 17:30h a 18:30h.

Les persones que vulguen formar part d’un d’aquests grups de conversa en valencià, hauran d’inscriure’s en el programa, gratuïtament, a través de la web municipal. Les inscripcions s’obriran el dimarts 10 de novembre, a partir de les 9h, i estaran obertes fins que s’esgoten les places disponibles.

Està previst que les classes comencen dimarts que ve 17 de novembre i que es prolonguen fins a finals del mes de maig. Les converses es realitzaran a través del programa de videoconferència i missatgeria instantània Jitsi Meet i, per al seu desenvolupament, els veïns i veïnes que s’apunten a aquest programa, rebran un llibre, un quadern d’aprenentatge, una llibreta, un bolígraf i una xapa amb el lema “Parla’m en valencià”.