Després de l’èxit de la primera edició, les Biblioteques Públiques de Burjassot llancen el II Taller d’Escriptura Creativa

26 octubre 2017|Burjassot

taller de escritura

La gran acceptació i implicació per part de les usuàries i els usuaris de les Biblioteques Municipals, a més de per part de les persones interessades en el món de la lectura i l’escriptura, han portat a l’equip de Biblioteques Municipals a llançar el seu II Taller d’Escriptura Creativa. Una iniciativa que naixia el curs passat, de mans d’un grup d’usuàries de la Biblioteca d’Adults, comptant amb el suport de la vicepresidenta de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, Maria Viu, i que va ser tot un èxit de participació i implicació de les alumnes.

Tal com han informat des de l’Equip de Biblioteques Municipals, ja es poden realitzar les inscripcions al taller, amb un preu de 50€, a través de la Seu Electrònica de l’IMCJB, allotjada en la web municipal, www.burjassot.org, o bé de manera presencial en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura, sol·licitant cita prèvia. El taller té una durada de tres mesos i es desenvoluparà els dimarts en horari de 18 a 19:30 hores. Les matrícules poden fer-se efectives fins al 31 d’octubre, dia de la primera de les sessions del mateix.

El taller té com a objectius recuperar el plaure de l’escriptura com a expressió i comunicació, aprendre a descobrir i valorar els propis punts de vista davant un missatge i els que tenen els altres, escriure, llegir, compartir o canalitzar la creativitat a través de la pròpia escriptura, entre molts altres.

Estructurat en diferents sessions, el taller partirà de la introducció/presentació, la mostra dels narradors, personatges i de l’acció fins a arribar al temps i a l’espai, diferenciant entre relat i novel·la i les opcions que hi ha a l’hora de publicar l’obra. Tot açò sense oblidar l’escriptura com a teràpia, una reflexió sobre la figura de l’escriptor o el llenguatge poètic, punts que també es tractaran en les diferents sessions a desenvolupar.

Per a obtenir més informació sobre el taller, els interessats poden passar-se per la Biblioteca d’Adults, de dilluns a divendres de 8:15 a 20:45 hores on els donaran la informació detallada sobre el mateix.