Tres dies de diversió i cultura arriben amb Burjajove 2020

26 desembre 2019|Burjassot

Des de 02/01/2020 fins a 04/01/2020

Cartel BURJAJOVE 2020

A la Casa de Cultura de Burjassot ja està tot llest perquè, del 2 al 4 de gener de 2020, arribe Burjajove 2020, tres dies de diversió pensats perquè els més xicotets i xicotetes de la família, gaudisquen dels seus últims dies de vacances nadalenques, abans de l’arribada dels esperats Reis Mags d’Orient.

La programació començarà el dijous 2 de gener, amb tota una jornada de jocs gegants a la Casa de Cultura, a més de pintacares i animats tallers. El primer dia de Burjajove culminarà amb la Pequedisco 2.0, que tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura, a les 19h.

El divendres 3 de gener, de 11h a 14h i de 17h a 20h, la Plaça de la Casa de Cultura albergarà un gran Iglú de Nadal on un patge real recollirà les cartes per als Reis Mags de tots els xiquets i xiquetes que li visiten. A més, també hi haurà divertits tallers, al llarg de la jornada. A la vesprada, a les 189h, Manu Alabau deixarà a tots els presents amb la boca oberta amb el seu espectacle de màgia per a tota la família. Aqueix mateix dia, a les 22:30h l’humor més jove i disbauxat arribarà de la mà dels humoristes Piter Pardo i Manu Baeza.

El dissabte 4 de gener, la plaça de la Casa de Cultura albergarà un gegant parc d’inflables, fins que, a les 19h, en la Sala d’actes, els Tofolets presenten un animat xou de rock infantil.

Per últim, Burjajove s’acomiadarà, fins l’any que ve, amb l’esperadíssima Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, que arribaran a Burjassot, en la vesprada del diumenge, 5 de gener.

Tots els espectacles són gratuïts, tindran lloc en les diferents instal·lacions de la Casa de Culrura i són d’entrada lliure, fins a completar l’aforament permés.