Tres dones resulten guanyadores de tres sopars regal per participar en la Ruta de la Tapa

28 juny 2016|Burjassot

Aquest matí (28-06-2016), s’ha celebrat el sorteig de tres sopars regal valorats en 50 euros cadascun d’ells, entre les i els participants de la XI Ruta de la Tapa, celebrada els passats 17 i 18 de juny a Burjassot i organitzada des de la Regidoria de Promoció Econòmica, a través de CEMEF SLU i en col·laboració amb AHORA Burjassot (Associació d’Hostelers reunida activament de Burjassot).

En el sorteig han estat presents el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent i Jordi García, propietari d’un dels establiments hostelers participants en la ruta gastronòmica del municipi i membre d’AHORA Burjassot.

Les tres persones agraciades que, en el seu moment, van dipositar en l’urna les seues cartilles amb els quatre segells, dos per cada zona geogràfica de la Ruta, dels diferents establiments que van visitar, han sigut Conchín Martínez Martínez, Mª José Guevara Gómez i Eva Ripoll Seguer. Tres dones que compleixen els requisits de participació i que, quan ho desitgen, podran gaudir d’un fantàstic sopar, en qualsevol dels 19 bars i restaurants de Burjassot que han participat en aquest passeig gastronòmic.