“Tu mejor amigo” i “Aladdin” arriben a la Terrassa d’Estiu

15 juliol 2019|Burjassot

Des de 23/07/2019 fins a 28/07/2019

Aladdin

Per a finalitzar el mes de juliol, la Terrassa d’Estiu porta dues noves pel·lícules per a gaudir en família. Des del dimarts 23 de juliol fins al diumenge 28, “Tu mejor amigo: un nuevo viaje” i “Aladdin” arriben a la gran pantalla del cinema local. L’horari d’emissió serà, tots els dies, a les 22.30h.

“Tu mejor amigo: un nuevo viaje” arriba a Burjassot els dies 23, 24 i 25 de juliol. Lleialtat, llaços familiars i comèdia en una pel·lícula que promet emocionar als amants dels animals. Bailey és un gos lleial que trobarà el significat de la seua pròpia existència a través de les vides dels humans que coneix, als quals ensenyarà a riure i a estimar. Aquest film, basat en un bestseller, és la segona part de “Tu mejor amigo”, pel·lícula que es va estrenar l’any 2017. En aqueixa seqüela, recomanada per a majors de 12 anys, Bailey farà somriure, no solament als protagonistes, sinó també al públic.

Per part seua. “Aladdin”, dirigida per Guy Ritchie  arriba a Burjassot des del divendres 26 al diumenge 28. Aquest film es basa en el relat del mateix nom del llibre de John August, ‘Las mil y una noches’. Mena Massoud interpreta el personatge d’Aladdín, un jove pobre alhora que somiador que, malgrat la seua situació d’extrema pobresa, somia amb poder casar-se algun dia amb la princesa Jasmine. Un dia, el vilà Jafar li demana a Aladdín que s’introduïsca dins de les Cuevas de les Meravelles amb la finalitat de recuperar un llum màgic que es troba ací entre diversos tresors. La seua sort sembla millorar a partir d’aqueix moment. Dins del llum s’amaga un geni màgic que, després de ser alliberat per Aladdín, li concedeix a aquest tres desitjos per haver-li salvat.

El mes d’agost arribarà al compàs de l’oscaritzada “Bohemian Rhapsody”, que es projectarà a la Terrassa el dimarts 30 i el dimecres 31 de juliol, així com el dijous 1 d’agost.

El preu de les entrades per a totes les pel·lícules és de 4 euros i es podran adquirir els tiquets tant en la taquilla de la Terrassa d’Estiu com en la web municipal.