Tyrius Burjassot celebra la seua passarel·la de moda, en homenatge a Ucraïna

6 maig 2022|Burjassot

Pasarela moda Tyrius

Les components de l’Associació de Mestresses de Casa i Consumidors Tyrius de Burjassot s’han tornat a pujar a l’escenari, després de dos anys de parada per la pandèmia, per a celebrar la seua tradicional passarel·la de moda. I, enguany, ha sigut si cap més especial ja que, amb aquest acte, han volgut retre homenatge a Ucraïna, país que està vivint una guerra injusta.

La passarel·la de moda va començar, en el Centre Cultural Tívoli, amb diferents balls a càrrec del grup de l’associació burjassotera, donant pas després a la tradicional desfilada en el qual també van ser presents les alumnes del curs de costura i confecció de Tyrius. No va faltar a la desfilada l’alcalde de Burjassot, Rafa García el qual, al costat de diferents representants de la Corporació Municipal, també es va pujar a la passarel·la del Tívoli.

Per a finalitzar l’acte, i abans de degustar el berenar, a base d’orxata i fartons, es va fer un especial homenatge a la població ucraïnesa. Components de Tyrius van eixir a l’escenari vestides amb els colors de la bandera del país sonant de fons la cançó de John Lenon, Imagine.

En la desfilada d’enguany han col·laborat tres comerços de Burjassot: Modas Weris, Buenos días Princesa i la perruqueria-estètica ¡Ay qué pelos, mamá!.