Última setmana per a apuntar-se a la I Carrera virtual solidària, en benefici d’Avapace, de la Falla Mariano Benlliure

18 gener 2021|Burjassot

Des de 22/01/2021 fins a 31/01/2021

Carrera Empalme

Cada vegada són més els col·laboradors que s’estan unint a la I Carrera virtual solidària que ha programat la Falla Mariano Benlliure- Sèquia de Tormos de Burjassot i que es desenvoluparà des d’aquest divendres 22 de gener, fins al dia 31 del mateix mes. Una carrera que, en benefici de l’Associació Valenciana d’ajuda a la Paràlisi Cerebral (Avapace), encara l’última setmana d’inscripcions animant a tota la ciutadania a formar part d’aquesta acció solidària.

Corrent, caminant, passejant…allò important és realitzar la carrera pensant en els xavals als quals es podrà ajudar amb els diners recaptats ja que els suposarà una gran ajuda. L’esperit solidari de Burjassot estarà present pels seus carrers al llarg dels dies en què es poden realitzar els 5 km de la cursa. Amb l’horari que cadascú preferisca, dins dels que marca la normativa sanitària, a ritme lliure i, sempre, mantenint les distàncies i respectant les mesures sanitàries.

Per als ressagats que encara no hagen realitzat la inscripció en la carrera, que també compta amb l’amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, poden fer-la a través de www.cronorunner.com.

Els corredors i corredore que s’apunten a la carrera poden seguir les novetats de la mateixa a través de les xarxes socials de la Falla, des d’Instagram i Facebook. A més, la Comissió ha habilitat un correu electrònic, fallaempalme.virtualsolidaria@gmail.com per a solucionar qualsevol dubte que els puga sorgir als participants.