Un contacontes, de l’Associació Teatral Paraules i Dones, tanca les activitats de maig de les Biblioteques Municipals

22 maig 2017|Burjassot

Des de 26/05/2017 fins a 26/05/2017

Blancanieves i les sitges

L’última de les activitats gratuïtes del mes de maig, programades des de l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot, ajuntarà literatura i història. Una història molt especial, ja que, en aquesta ocasió, Les Sitges, el Monument Històric artístic de caràcter Nacional, seran les protagonistes indiscutible.

I, ho seran, a través del contacontes “Blancaneu i Les Sitges”, posat en escena per a tots els públics per l’Associació Teatral Paraules i Dones del municipi, el divendres 26 de maig a les 18 hores en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura.

Aquest divertit i alhora diferent contacontes, explicarà, a través del personatge de Blancaflor, l’evolució dels grans de blat fins a arribar a convertir-se en pa, explicarà què són Les Sitges i per què van ser construïdes. Tot, d’una manera didàctica, amena i divertida per al públic present.

Mª Ángeles Hernández, en la figura de Blancaneu, Teresa Jordán com Blancaflor, Pilar Sanchis com a ratolí i com a nan, Amparo Sogorb, com a gat i nan, Vicenta Sánchez, com a gall i nan, Puri Laserna, com a conill i nan i Amparo Pastor, com a cuidador, seran les protagonistes del contacontes, escrit i dirigit per la pròpia Amparo Pastor.