Un gat cadell apareix abandonat en el Parc El Mirador

6 juny 2018|Burjassot

gato abandonado

En una caixa de cartó i dins d’una bossa de plàstic, aquest cadell que es pot observar en la imatge que acompanya a aquesta informació va ser trobat ahir, dilluns, situat en el Parc de El Mirador, en clara situació d’abandó. El gat bebé, encara de biberó, va ser trobat per una de les voluntàries de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB), qui s’encarrega de controlar i alimentar a la colònia felina que habita en aquest parc.

Una vegada rescatat d’una mort segura, el cadell es troba en aquests moments en les instal·lacions de la Clínica Veterinària La Granja qui, habitualment col·labora amb la SPAB en les cures dels animals abandonats, així com en les labors de promoció de l’adopció.

Des de la Regidoria de Benestar es vol insistir que cal acabar d’una vegada per sempre amb l’abandó animal en el municipi i en què les persones que tenen animals a casa, tenen una responsabilitat total envers ells. L’abandó animal és una delicte reconegut en el Codi Penal. De fet, fa a penes unes setmanes, la justícia va dictaminar en contra d’una dona de Burjassot que havia abandonat a la seua mascota, una gossa, en la VIA pública, amb la següent sanció que es va desprendre de la sentència.

En cas de voler adoptar a aquest cadellet, es pot contactar amb la SPAB en el telèfon 675740732 i en el correu electrònic protectoraburjassot@gmail.com i també en la Clínica Veterinària La Granja.