Un passeig entre flors i llibres per Burjassot

21 març 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, torna a celebrar el Dia del Llibre amb la campanya “Un passeig entre flors i llibres per Burjassot”. La campanya arriba amb l’objectiu de promocionar el comerç local especialitzat en llibres i flors durant aquestes dates, però, no obstant açò, qualsevol altre comerç no directament relacionat amb aquest sector, també podrà participar, si així ho desitja.

Així, durant la setmana del 18 al 23 d’abril, es durà a terme una campanya d’animació comercial en les quals les llibreries i floristeries de Burjassot seran les protagonistes. Per a açò, tots els comerços no pertanyents a aquest sector que desitgen participar, hauran de tenir en exposició i en un lloc privilegiat de la tenda, un llibre ofert per les llibreries participants, amb el doble objectiu de fomentar la lectura entre la ciutadania i, a més, que els veïns i les veïnes coneguen les llibreries que existeixen en el municipi.

A més de les llibreries i floristeries, als comerços de Burjassot que desitgen participar en la campanya, se’ls subministrarà una “postal” que hauran de lliurar a tots els veïns que realitzen alguna compra durant aqueixa setmana perquè, així puguen participar en el sorteig de tres xecs de compra, valorats en 50 euros cadascun d’ells, per a gastar en qualsevol dels comerços participants en la campanya. El sorteig d’aquests xecs regal tindrà lloc el 27 d’abril, a les 12 h, en l’Ajuntament de Burjassot.