Un projecte de l’associació burjassotera Lloc de Vida- Buscant Alternatives, rep l’ajuda de Bankia en Acció

13 maig 2020|Burjassot

lloc de vida

L’associació Lloc de Vida- Buscant Alternatives és una entitat sense ànim de lucre de Burjassot que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones migrants i de les seues famílies, ajudant-los a integrar-se, personal, social i laboralment, en el seu nou entorn.

Ara, el projecte “Treballar la igualtat i l’apoderament com mitjà per a previndre la violència de gènere en dones migrants”, presentat per l’ONG burjasotera, ha resultat beneficiari d’una ajuda de Bankia, dins de la convocatòria de l’entitat financera d’Acció Social “Xarxa Solidària” 2020. La candidatura, que va ser presentada per l’oficina Bankia del carrer Jorge Joan de Burjassot, ha obtingut una ajuda de 2000 euros.

Els objectius del projecte que ha rebut l’ajuda estan orientats a secundar i promoure l’accés a l’ocupació; a realitzar accions formatives i informatives relacionades amb la igualtat; a facilitar l’accés a les noves eines tecnològiques i a la prevenció de la violència de gènere i intervenció en els possibles casos detectats.

L’associació Lloc de Vida-Buscant Alternatives va nàixer fa 14 anys i acull, principalment, a dones i homes migrants, acompanyant-los en el seu procés d’integració soci-laboral. Situada al carrer Espartero, està estructurada en quatre àrees de treball: acolliment, formació, intermediació laboral i infància.

Des de la direcció de l’associació, es vol posar en relleu la importància que té per a entitats que treballen sense ànim de lucre amb col·lectius desfavorits el suport i la col·laboració econòmica del sector privat per al finançament d’aquesta mena de projectes. En aquest cas concret, l’ajuda rebuda s’emmarca dins de l’acció social de Bankia, centrada en el foment de l’ocupació, la formació, l’habitatge, el desenvolupament rural i la discapacitat.