Una nova vesprada de teatre familiar i musical arriba al Tívoli amb “Hechizados”

23 novembre 2020|Burjassot

Des de 13/12/2020 fins a 13/12/2020

Cartel HECHIZADOS 13-12-2020

Què passaria si un encanteri transportara a un príncep i a una princesa d’una altra època fins a l’actualitat del segle XXI? I si l’únic que poguera salvar-los d’una història sense final fora un escriptor de novel·la negra, embossat en la seua última creació que, a més, odia els finals feliços? Aquestes són les incògnites que planteja el musical “Hechizados”, la nova proposta de teatre infantil i familiar que arribarà al Centre Cultural Tívoli de Burjassot, diumenge que ve 13 de desembre, per a sort de xiquets i xiquetes i per a grata sorpresa dels seus adults acompanyants, que també gaudiran de valent amb una història per a tots els públics, però amb picades d’ullet intel·ligents per als més majors.

El musical “Hechizados” arriba de la mà de Off Artes Escénicas, sent una idea original de Víctor Lucas i Mamen Mengó i amb música i cançons originals del mateix Víctor Lucas. La funció començarà a les 18h i les entrades per a assistir a l’espectacle, amb un preu de sis euros, ja es poden adquirir en Servientradas.

La història comença presentant a un escriptor (Victor Lucas) de novel·la negra, en plena crisi creativa i personal, que és incapaç de trobar el final perfecte per a la seua novel·la. Serà llavors quan arribe a les seues mans un estrany i màgic llibre del qual sorgeixen un principie i una princesa (Miquel Mateu i Mamen Mengó) als quals un malvat embruixador els ha arrabassat el seu final feliç. Però és que a més, el príncep i la princesa, procedents d’una època pretèrita, hauran de bregar amb els misteriosos atuells tecnològics del segle XXI i amb la “estressada” rutina de vida actual. Mentrestant, valors tan importants per a interioritzar des de la infància com l’amistat, la valentia, el respecte a un mateix, la igualtat o l’empatia, es lliscaran a través de les vivències dels personatges i de les cançons que inunden aquest original conte per a demostrar al públic, al final, que tots som capaços de trobar el nostre propi final feliç.

Amb el protocol sanitari anti COVID-19 activat, amb limitació d’aforament segons marca la normativa vigent i amb sistema de reserva de butaques preasignades en el moment de la compra, el Centre Cultural Tívoli continua apostant per una cultura segura i, igual que va passar al novembre amb “Alicia en el musical de las maravillas”, espera penjar el cartell d’entrades esgotades, deixant a grans i xicotets completament “Hechizados”.