Una programació de cine basada en clàssics acomiada juliol a la Terrassa d’Estiu

9 juliol 2020|Burjassot

Des de 22/07/2020 fins a 26/07/2020

GREMILINS OK
Scooby cartel

El gust pels grans clàssics del cinema dels anys huitanta ha arribat per a quedar-se a la Terrassa d’Estiu de Burjassot. Així, després del pas de “Cazafantasmas” per la pantalla del cinema d’estiu local, els espectadors i espectadores de Burjassot tenen per davant, del 22 al 26 de juliol, l’oportunitat de revisitar “*Gremlins”, una icona en tota regla del cinema fantàstic i també de gaudir de “Scooby!”, la nova pel·lícula basada en la mítica sèrie de televisió de dibuixos animats, “Scooby Doo”.

Molts encara recordaran les tres normes bàsiques per a cuidar dels adorables “mogwais”: que no els tocara l’aigua, no exposar-los a la llum brillant i no donar-los menjar després de mitjanit. De no complir-les, com farà Billy, aqueixes tendres criatures es convertien ràpidament en éssers odiosos capaços del pitjor: els gremlins. Dirigida per Joe Dante, amb guió de Chris Columbus i produïda per un jove Steven Spielberg, Gremlins es va estrenar als cinemes estatunidencs, en 1984, resultant una autèntica bomba de taquilla.

Tot comença quan el jove Billy Peltzer (Zach Galligan) rep un regal bastant inusual per Nadal. El seu pare, un despistat inventor, li regala una estranya criatura, un “mogwai”. Malgrat el seu aspecte bondadós i adorable, cal tindre una especial cura amb l’estranya mascota a qui Billy decideix anomenar Gizmo: no pot entrar en contacte amb l’aigua i, sobretot, no pot menjar després de les dotze de la nit. Però per un descuit, Gizmo acaba banyant-se i serà llavors quan del seu coset comencen a brollar diversos “companys” molt diferents a ell i disposats a sembrar el caos. Gremlins es projectarà a la Terrassa d’Estiu el dimecres 22 i el dijous 23 de juliol, a les 22:30h.

Amb el cap de setmana, del 24 al 26 de juliol, la Terrassa d’Estiu rep “Scooby!”, que tindrà les seues projeccions de divendres a diumenge, en el seu horari habitual, a les 22:30h. Aquesta comèdia d’animació per a tots els públics, basada en la famosa sèrie de dibuixos animats, fa viatjar a l’espectador als orígens de la peculiar colla d’amics capitanejats pel gran danés Scooby. Després de conéixer com es van conéixer Scooby-Doo i el jove Shanggy i com després es van unir Fred, Daphne i Vilma per a formar l’agència “Mystery Inc”, tots ells tornaran a muntar-se en la seua mítica camioneta “La Màquina del Misteri” per a resoldre el misteri més desafiador fins hui: un complot per a alliberar al gos fantasma Cerberus. Mentre tracten de detindre aquesta apocalipsi, la colla descobrirà que Scooby té una destinació èpica molt major del que ningú podia imaginar.

Per a l’adquisició de les entrades, que tenen un preu únic de 4 euros, es recomana la compra en línia, encara que la taquilla estarà oberta, a l’Auditori de la Casa de Cultura, cada dia, des de les 21:30h. Per a la compra en taquilla, es recomana el pagament amb targeta de crèdit.

En el mateix Auditori està la Cafeteria de la Casa de Cultura, que diàriament i durant tots els dies de projecció ofereix servei de sopars, a més de gelats, refrescos i altres snacks.

A la Terrassa d’Estiu, l’Ajuntament de Burjassot permet un aforament al 75%, amb un total de 487 localitats. Es manté la deguda separació entre cadires i es facilita la distància social de 1,5 metres en zones comunes, com ara taquilla i accessos al recinte de l’Auditori que, a més, estan senyalitzats i separats amb itinerari de tanques. L’Auditori de la Casa de Cultura compta amb cartelleria específica que recorda als usuaris i usuàries les recomanacions i normes sanitàries i, abans de la projecció de la pel·lícula, es passa un vídeo que reproduirà tals recomanacions.