Verdcel actuarà en la VII Nit Estellés de Burjassot

2 setembre 2016|Burjassot

Per setè any consecutiu, Burjassot celebrarà, dissabte que ve 3 de setembre, el seu particular homenatge al gran poeta, oriünd de la localitat, Vicent Andrés Estellés. Ho farà amb la celebració de la VII Nit Estellés, una combinació de poesia, passeig, gastronomia i música, organitzada per l’Associació Cultural Bassot de Burjassot, amb la col·laboració d’AVIVA, l’Agència de Promoció del Valencià de Burjassot, que dirigeix Maria Viu.

La jornada començarà, a les 20h, des de la Plaça de l’Ajuntament amb l’habitual ruta poètica, fent de guies els néts del poeta, Isabel Anyó i Vicent Anyó. La Ruta Estellés fa parada en diferents llocs emblemàtics de Burjassot on, en bells panells ceràmics, poden llegir-se poemes del “fill de Forner que feia versos“, generalment relacionats amb l’estima que el poeta professava cap al seu poble, els seus llocs, les seues tradicions i les seues gents.

Després de la Ruta, la vetlada continuarà en el carrer Pablo Iglesias, on està situada la seu de Bassot. Allí, a partir de les 21h, començarà el sopar per al qual, si es desitja assistir, cal inscriure’s en estellesiburjassot@gmail.com. El sopar té un preu de 13 euros i inclou el gaudi del grup convidat per a posar la nota musical a la nit estellesiana.

El concert de Verdcel, que arriba de la mà d’AVIVA, portarà a Burjassot a aquesta banda procedent d’Alcoi, amb base a Barcelona. Un conjunt multidisciplinari que fa ús, principalment, de la cançó d’autor, elegantment barrejada amb rock, pop i folk, recursos audiovisuals plàstics, teatrals i poètics. Amb tots aquests elements, els seus components pretenen expressar emocions i sentiments i, al temps, oferir la seua pròpia visió de la societat actual.