Viatge cultural per als alumnes de l’IES Estellés al Thyssen, El Prado i el Reina Sofía

22 març 2018|Burjassot

viaje IES Estellés Mdrid

Un nodrit grup d’alumnes de 2n de Batxiller de l’IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot han tingut l’oportunitat de realitzar una visita cultural a Madrid, ciutat en la qual han pogut visitar els seus museus més importants.

Així, organitzat des del Departament de Geografia i Història, i concretament pels professors Marisa Llamas i Marino Buendía, a principis d’aquest mes visitaven el Museu del Prado, una de les principals pinacoteques del món, on van poder contemplar obres des del gòtic al barroc, de mestres com Fra Angélico, Rafael, Velázquez o Goya, “els alumnes van trobar molt impactants l’obra de El Bosco, “El jardín de les delicias” o “El 2 de mayo”, de Goya, tal com han assenyalat des del centre.

No van faltar tampoc les visites al Museu Reina Sofía, on van contemplar les obres de Picasso i al Museu Thyssen, on van poder contemplar les obres de pintors dels segles XIX i XX. 

El cèntric allotjament va permetre també a l’alumnar una visita nocturna al Madrid dels Àustrias, la Plaça Major i el Palau Real. A més, tal com han assenyalat des del centre, “passar la nit en un hostel, els seus diferents ambients i l’orientació juvenil i universitària, van contribuir també al bon ambient entre els alumnes i la pràctica d’altres llengües amb estudiants d’altres països“.