Vicente M. Muñoz i Juan Solbes presenten a Burjassot el llibre ‘La Albufera de València desde dentro’

29 maig 2023|Burjassot

Des de 01/06/2023 fins a 01/06/2023

Dijous que ve 1 de juny, la Casa de Cultura de Burjassot acollirà una nova activitat de foment de la lectura. En aquesta ocasió, els autors Vicente M. Muñoz i Juan Solbes presentaran la el llibre La Albufera de València desde dentro. La presentació tindrà lloc a les 19.00 hores.

En aquesta, es comptarà amb la participació del burjassoter Fran Miralles i una actuació musical protagonitzada per Gabriela Laínez. A més, es procedirà també a la lectura de poemes per part de les components del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults.

Tal com els autors han assenyalat, La Albufera de València desde dentro és un llibre que sorgeix de l’amistat entre un barquer de l’Albufera i un fotògraf i la necessitat de tots dos de contar l’experiència viscuda durant alguns anys en la llacuna i expressar “per la seua boca” que sent i allò que vol transmetre en la seua situació actual.

El seu començament va tindre un moment de crítica davant la situació que viu aquest ecosistema únic i ha acabat destacant la meravellosa acció de la naturalesa en aquest aiguamoll, la manera en la qual la naturalesa s’ha sabut expressar a través de tots i cadascun dels racons d’aquest paratge espectacular.

Com a defensors dels ecosistemes i de la seua biodiversitat, “enteníem que era necessari entrar de ple a conéixer aquest aiguamoll, la seua flora, la seua fauna, els seus visitants temporals, els seus fruits i tots els racons que ens oferia aquest paratge, acabant fent un llibre de fotografies realitzades en els últims temps i de textos que ens conviden a reflexionar i poder passejar pels seus centenars de quilòmetres”, han explicat els autors.

Des de l’equip de les Biblioteques Municipals conviden a la ciutadania al fet que formen part de la presentació i descobrisquen aquesta genial obra literària.