Vídeo col·laboratiu per a impulsar el Consell Municipal de Participació Ciutadana

6 octubre 2020|Burjassot

caminar

Amb l’objectiu de visibilitzar i també redefinir el Consell Municipal de Participació Ciutadana, i com a proposta obtinguda en el taller celebrat el passat 24 de setembre, l’Ajuntament de Burjassot proposa a la ciutadania la realització d’un vídeo col·laboratiu que ajude a reimpulsar a aquest organisme.

Les persones que tinguen el gust de participar en l’edició d’aquest vídeo col·laboratiu, ho poden fer enviant les seues pròpies imatges que, posteriorment, s’editaran amb les de la resta de ciutadans i ciutadanes que participen, creant el vídeo final, el qual podrà ser publicat i compartit. Les persones que vulguen participar han de gravar un vídeo de 10 segons on es veja el seu rostre i diguen de forma motivada “Jo participe en el Consell de participació”. A continuació, hauran de gravar un segon vídeo de 10 segons mentre caminen, de manera que només es veja la part dels peus caminant pel carrer, per casa, per un parc, etc…Els vídeos ha d’estar gravats en format horitzontal i es poden gravar amb el telèfon. Quan estiguen llestos es poden enviar a projectes@culturama.es. L’últim dia d’enviament és el pròxim 7 d’octubre.

“Impulsem el Consell de participació!” és un projecte de redefinició i de visibilització del Consell Municipal de Participació Ciutadana, cofinançat per l’Ajuntament de Burjassot i la Diputació de València. Més informació en agenda21@ayto-burjassot.es i en el telèfon 96 364 95 15.