Visita els Betlems de les Falles Plaça del Pouet i Nàquera- Lauri Volpi

14 desembre 2018|Burjassot

Visitas Belén Náquera LV

Les Falles Plaça del Pouet i Nàquera- Lauri Volpi de Burjassot, després d’alçar-se amb el primer i el tercer premi, respectivament en les seues categories en el Concurs de Betlems de la Junta Central Fallera, han obert els seus casals perquè tot el municipi puga veure la seua bellesa.

Així, el Betlem de la Falla Plaça del Pouet, guanyador del primer premi en Categoria Lliure B de la JCF, es pot visitar fins al 5 de gener en el Casal de la Falla, de dimarts a divendres de 19 a 21 hores. Els divendres a partir de les 20 hores es farà l’encés de llums, cada mitja hora, fins a les 21.30 hores i els dissabtes es podrà visitar el Betlem de 12 a 14 hores amb encés de llums. No s’obrirà el Casal el 25 de desembre i l’1 de gener.

Per part seua, el Betlem de la Falla Nàquera- Lauri Volpi, guardonat amb el tercer premi del Concurs de la JCF de la categoria Tradicional A, i el primer premi del Concurs de l’Agrupació de Falles de Burjassot, es pot visitar dimarts i dijous de 18.30 a 20.30 hores i dimecres i divendres de 19 a 21 hores.

En aquest cas, la visita pot ser solidària ja que, des de la Comissió s’estan recollint aliments no peribles que seran entregats al Banc d’Aliments de València dins del seu projecte social “No estàs sola/o” i baix el lema “Ara més que mai”. Per aquest motiu, animen a totes les persones al fet que es passen a veure el Betlem i que col·laboren amb les persones que més el necessiten.