Tornen les competicions esportives a Burjassot amb les màximes garanties de seguretat per a jugadors i públic

2 octubre 2020|Burjassot

protocolo deportes

Els camps d’esports de Burjassot ja tenen en les seues instal·lacions als esportistes del municipi que han començat els seus entrenaments. No sols els entrenaments, sinó també les competicions esportives que podran comptar amb públic amb totes les garanties de seguretat. Per a això, la regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, ha elaborat i activat un protocol sanitari i d’actuació, atenent en tot moment a la normativa vigent per la Covid-19. Aquest protocol està basat en el presentat pel Consell Superior d’Esports (CSD).

Només tindran accés a la instal·lació els usuaris i les usuàries degudament autoritzats i, durant els entrenaments o partits, el club haurà de tindre un llistat amb telèfon de tots els esportistes i del cos tècnic, tant local com visitant. S’establiran torns per a realitzar els entrenaments i es reduirà a allò imprescindible el temps d’ús de la instal·lació a la qual caldrà accedir amb puntualitat, atesos els horaris i/o torns establits. Cada esportista portarà el seu propi gel, sent l’ús de la mascareta obligatori en la banqueta, per a anar al bany o per a desplaçar-se per la instal·lació.

És indispensable mantindre la distància de seguretat de metre i mig a l’entrada de la instal·lació, en la qual es prendrà la temperatura que no haurà de superar els 37’5 graus. En el cas de l’assistència de públic, no es podrà fumar en les graderies, s’haurà de portar en tot moment posada la mascareta, usar gel hidroalcohòlic i mantindre la distància de seguretat. Així mateix, el públic no podrà romandre dempeus. Es recomana no tocar els poms de les portes, aixetes i altres elements de les zones comunes de les instal·lacions i evitar també el contacte físic.

En cas d’aparició de qualsevol símptoma, febre, tos o malestar, els afectats no han d’acudir als entrenaments o partits i informar l’entrenador o entrenadora responsable de la situació en la qual es troben. D’igual manera, els usuaris tenen l’obligació de comunicar qualsevol contacte directe amb un positiu o possible positiu a l’espera de confirmació al responsable d’esports.

Els esportistes i les esportistes han d’arribar a la instal·lació equipats, sempre que siga possible, des de les seues cases i tot el material d’entrenament ha de ser d’ús individual, igual que l’ús de botelles d’aigua. Els entrenadors i les entrenadores portaran mascareta durant tota la sessió d’entrenament i, a més, cada entitat esportiva ha d’haver entregat el seu protocol i pla de prevenció a l’inici de la temporada

L’incompliment del protocol aprovat per l’Ajuntament de Burjassot podrà suposar la suspensió de l’autorització de l’activitat esportiva per a l’entitat.