Wangari Maathai, protagonista del Dia de la Pau en la Biblioteca Municipal de Burjassot

11 agost 2017|Burjassot

Des de 21/09/2017 fins a 21/09/2017

Día de la Paz

L’activista Wangari Maathai serà la protagonista de l’activitat preparada per l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot per a celebrar el Dia de la Pau, dijous que ve 21 de setembre a les 18 hores en la Biblioteca Infantil.

I ho serà perquè aquesta dona kenyana, davant la situació de desforestació del seu país, va començar plantant arbres en el pati de la seua casa, començant així el Moviment del Cinturó Verd, arribant a ser responsable de la plantació de més de 30 milions d’arbres en tot el país. A Wangari, coneguda com la “Dona arbre”, li van concedir el Premi Nobel de la Pau en 2004 per la seua contribució a la pau mundial a través del citat moviment.

L’activitat es basarà en la lectura del conte de Jeanette Wiltes, Wangari y los árboles de la paz: una historia verdadera, en la qual es narra una història de superació i de lluita per salvar la terra, ja que el llibre és un homenatge a Wangari Maathai. Després de la lectura i comprensió de la mateixa, es procedirà a realitzar un dibuix lliure que es penjarà en el suro de la Biblioteca Infantil.