Woody Allen tanca la campanya de Cinema en Valencià de Burjassot

28 abril 2015|Burjassot

El Centre Cultural Tívoli de Burjassot projectarà dimecres que ve 6 de maig a les 20 hores l’última de les pel·lícules de la campanya Cinema en Valencià; campanya que s’ha desenvolupat en el municipi de la mà de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot i de l’Agència de Promoció del Valencià de Burjassot (Aviva), comptant amb el patrocini de la Universitat de València, des del Servei de Política Lingüística.

L’art de Woody Allen serà el protagonista amb la projecció de la comèdia romàntica, no recomanada per a menors de 12 anys, “Màgia a la llum de la lluna” que situarà l’espectador en la França dels anys 20, durant l’època daurada del jazz quan un mag anglés, interpretat per Colin Firth, està decidit a desemmascarar a una falsa mèdium, paper que interpreta Emma Stone. A partir d’aquest fil conductor, la història donarà diferents girs, tal com té acostumat l’espectador el genial director.

Aquesta pel·lícula tanca el cicle de Cinema en Valencià de Burjassot que ha ofert al llarg dels mesos de març, abril i maig diferents pel·lícules, projectades de manera gratuïta en el Centre Cultural Tívoli.