Xiquets i xiquetes de Burjassot protagonitzen el primer Ple Infantil després de la seua investidura com a regidors

22 febrer 2017|Burjassot

Dijous que ve 23 de febrer a les 18h, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot albergarà la celebració del primer Ple Infantil, protagonitzat per xiquets i xiquetes de Burjassot que, pertanyents a diversos centres educatius o entitats de diferent àmbit del municipi, van assumir a la fi de l’any passat el seu càrrec de regidors en el Ple d’Investidura. El projecte del Ple Infantil forma part del Pla Burjassot Ciutat Educadora, impulsat des de la Regidoria d’Educació, que dirigeix Laura Espinosa i , a través de l’Agència Jove, el seu objectiu principal és involucrar als ciutadans més xicotets del municipi en el compromís amb la ciutat en la qual habita des de diferents àmbits i incentivar i promoure així la seua consciència i participació ciutadana.

Presidit per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, en aquest Ple tan especial, tots els regidors escollits i escollides ocuparan les seues butaques per a defensar les propostes treballades durant les últimes setmanes, amb la col·laboració de diferents regidors de l’Equip de Govern Municipal, per a ser defensades i posteriorment votades. Així, al càrrec de la Regidoria d’Esports estan Lucía Cortés i María Almenar, representant a la falla Mendizábal; Natalia Navarro i Sofia Niang ostenten la Regidoria de Cultura, representant al CEIP Verge dels Desemparats; Alba Cano i Héctor Pons, del col·legi La Fontaine han assumit la regidoria d’Igualtat. Per la seua banda, José Antonio Monrabal i Carla González, del col·legi Juan XXIII, estan al càrrec de la regidoria de Benestar Animal; Patricia González i Aarón Durá, de l’Esplai Els Sitges tenen encarregada la regidoria de 3ª Edat, mentre que Brian de la Rosa i Isi Kaur, del CEIP Sant Joan de Ribera, ostenten la regidoria de Medi ambient. La regidoria de Seguretat Ciutadana està a càrrec de José Vicente Peñarubia i Ruth Sanchez Bautista, del CEIP Fernando de los Ríos i la regidoria de població en risc d’exclusió està dirigida per Nacho Civera i Covadonga Llega, del CEIP Miguel Bordonau. Finalment, la regidoria d’Educació l’han assumit representants de la Falla Isaac Peral mentre que Hugo Arocas, de la Falla Nàquera-Lauri Volpi ha assumit la regidoria de Promoció del Valencià.

Voluntariat de neteja i de cura de mascotes, manteniment d’instal·lacions esportives, tallers intergeneracionals, entre moltes unes altres són idees que preocupen als joves regidors d’Educació i, dijous que ve, s’elevaran al Ple Infantil.

El Ple Infantil s’emetrà en streaming a través del canal del Youtube de l’Ajuntament i en Burjassot Ràdio (93.8 FM). L’entrada al Saló de Plens serà lliure i gratuïta.