La campanya de vacunació de la grip i reforç del Covid ha començat a Burjassot

20 octubre 2022|Burjassot

Els Centres de Salut de Burjassot han informat que la campanya de vacunació enfront de la grip i reforç del Covid 2022/2023 ja ha començat. Fins al 4 de novembre, els professionals sanitaris cridaran a les persones majors de 80 anys per a donar-los la cita en la qual s’indicarà el dia, l’hora i el centre on es procedirà a la vacunació.

Així mateix, també fins al 4 de novembre, es procedirà a la vacunació dels grups de risc que podran agafar cita presencial o telefònicament, prèvia indicació del seu metge o infermera/o.

A partir del 4 de novembre es durà a terme la vacunació de Covid-Grip de les persones que tinguen entre 79 i 65 anys, amb cita per la web, App Sanitat, presencial o telefònicament. En el cas de no pertànyer als grups de risc, es podrà vacunar de la grip a partir de l’1 de desembre, sempre amb cita prèvia sol·licitada pels mitjans assenyalats.

Els horaris de la vacunació són de dilluns a dijous als matins de 10.00 a 13.00 hores i vesprades de 15.30 a 18.30 hores. En el cas dels divendres, les vacunes seran només de matí, de 10.00 a 13.00 hores.

La vacunació Covid només està indicada en majors de 60 anys o menors en grups de risc. Tota la informació sobre la campanya i els grups que es consideren de risc pot consultar-se en la web de la Conselleria de Sanitat, en aquest ENLLAÇ.