Ja es pot consultar el plec per a la presentació de propostes per a les obres de l’Escola Infantil Municipal de les 613 Vivendes

17 febrer 2020|Burjassot

Escoleta

Tal com han informat des de l’Ajuntament de Burjassot, en la Plataforma de contractació de l’Estat ja pot consultar-se el plec de prescripcions tècniques de la contractació de les obres d’adequació de l’Escola Infantil Municipal de les 613 Vivendes (Llumenetes I), per a l’adaptació en matèria de seguretat i confort.

El període de presentació de les ofertes per a optar a la realització de les obres estarà obert fins al 27 de febrer, a les 19.00 hores, a través de la pròpia plataforma. Les obres es troben dins del IFS. PMME 2018 de la Diputació de valència.

L’objecte del contracte serà la realització de treballs d’obra de paleta, serralleria i fusteria metàl·lica, fusteria i ebenisteria. També es faran treballs d’instal·lació de dispositius de protecció contra incendis, la instal·lació de falsos sostres, aire condicionat i baixa tensió i treballs d’instal·lació d’equips reguladors de gas.

El plec pot consultar-se ACÍ.