Ja es poden sol·licitar les ajudes del Pla Renhata per a la millora d’habitatges

2 febrer 2023|Burjassot

Renhata 2023

La Generalitat Valenciana, des de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, ha posat en marxa el Pla de Reforma Interior d’Habitatge Renhata 2023, amb l’objectiu d’ajudar a les famílies en la reforma, rehabilitació i actuacions urbanes que hagen de realitzar en els seus habitatges.

Les bases de les ajudes, que es podran sol·licitar fins al pròxim 2 de maig, poden consultar-se en aquest ENLLAÇ. A més, la Conselleria ha editat un fullet informatiu, en el qual s’explica què millores dels habitatges poden optar a les ajudes, els requisits, la quantia i com sol·licitar les citades ajudes.

Podrà beneficiar-se d’aquestes subvencions qualsevol persona física que siga propietària, usufructuària o arrendatària d’un habitatge situat en la Comunitat Valenciana, i les obres podran estar en curs, a punt de començar o ja acabades.

El Pla Renhata està destinat a la reforma d’habitacions humides (cuines i banys); a l’adaptació de l’habitatge per a facilitar l’ús a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda, o la instal·lació de sistemes integrats de domòtica per a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda.

Es podran subvencionar obres de fins a 12.000 euros, i l’habitatge en la qual s’actua haurà de ser la residència habitual i permanent i tindre més de 20 anys d’antiguitat.