“Aquaman” i “Tiempo después” tanquen la programació de gener al cinema Tívoli

21 gener 2019|Burjassot

Des de 25/01/2019 fins a 27/01/2019

Aquaman

Gener s’acaba i, per a posar-li un final “de pel·lícula”, el cinema *Tívoli tanca la programació del primer mes de 2019 amb dues noves estrenes. Els espectadors i espectadores de Burjassot tindran l’ocasió de gaudir, el 25 i el 27 de gener, amb les aventures en les profunditats del mar amb de “Aquaman” i amb l’última pel·lícula de José Luis Cuerda, “Tiempo después”.

De la mà de Warner Bros i del director James Wan arriba “Aquaman”, una aventura repleta d’acció que abasta el gegantesc i sorprenent món subaqüàtic dels set mars. La pel·lícula està protagonitzada per Jason Momoa (La Liga de la Justicia) en el paper principal i conta la història de l’origen d’Arthur Curry, meitat humà i meitat atlante, que emprendrà el viatge de la seua vida. Aquesta aventura no solament l’obligarà a enfrontar-se a qui és en realitat, sinó també a descobrir si és digne de complir amb la seua destinació: ser rei. “Aquaman”, no recomanada per a menors de 12 anys, es projectarà en el Tívoli el divendres 25 de gener, a les 19h i el diumenge 27 de gener, a les 16:30h.

Aquells que opten, aquest mateix cap de setmana, per descobrir l’última producció signada pel director manxec José Luis Cuerda, poden acostar-se al Tívoli per a veure “Tiempo después”. En el 9177, mil anys a dalt, mil anys a baix, el món sencer (i segons alguns, l’univers també) s’ha vist reduït a un sol Edifici Representatiu i a uns afores cochambroses habitades per tots els aturats i famolencs del cosmos. Entre tots aquests desgraciats està José María, un tipus que decideix que, salvant certes dificultats, i mitjançant la venda en l’Edifici Representatiu d’una riquíssima llimonada que ell mateix manufactura, un altre món és possible. Amb un univers similar a la famosa “Amanece que no es poco”, Cuerda dirigeix aquesta comèdia surrealista interpretada per una gran representació de grans actors i actrius espanyols com són Roberto Álamo, Blanca Suárez, Miguel Rellán, Carlos Areces, Antonio de la Torre, Joaquín Reyes o Raúl Cimas. “Tiempo después”, tindrà les seues projeccions el divendres 25, a les 22:30h i el diumenge 27, a les 10:30h.