Arriba Triviassot, el joc definitiu per a passar-ho genial per Pasqua i a casa

9 abril 2020|Burjassot

tablero TRIVIASSOT

On anar, a Burjassot, si volem aprendre balls regionals? De què va ser propietària Carolina Álvarez? Amb quin municipi fa frontera Burjassot pel Nord? o quantes vegades ha actuat Carlinhos Brown a Burjassot? són només quatre de les més de cent preguntes a les quals s’enfrontaran els jugadors i jugadores de…Triviassot, el joc de taula que arriba per a amenitzar les estones d’oci de les famílies del municipi, durant les pròxims dies de Pasqua.

Un joc que combina uns altres tan famosos com el Trivial i El Joc de l’Oca i que posarà a prova el grau de coneixement sobre Burjassot que tenen els seus jugadors, és l’última proposta d’oci i temps lliure que els tècnics de l’àrea de Cultura i Joventut de Burjassot han ideat per a amenitzar el confinament dels burjassoters.

El funcionament del joc és molt senzill. Es pot jugar d’un en un o per equips. Els jugadors, cadascun amb la seua fitxa, van avançant pel tauler, segons la xifra que els isca en llançar el dau. En cada casella hauran de respondre a una pregunta sobre Burjassot. Tant en cas d’encert com de fallada, bé el jugador en qüestió, bé tots els participants, hauran de sotmetre’s a unes divertidíssimes proves.

Els que aposten per tirar-se unes partides a Triviassot i, de pas, tirar-se també uns bons riures, tenen dues opcions. Bé optar per la versió digital, que poden trobar en la web municipal, on estan penjats tots els materials necessaris per al joc o bé confeccionar el Triviassot ells mateixos, a manera de manualitat, abans de posar-se a jugar.

En qualsevol cas, la diversió està assegurada amb Triviassot, el joc de taula definitiu per a passar-lo en gran per Pasqua…i a casa!