AVIVA Burjassot proposa la confecció d’un mapa interactiu de l’univers d’Estellés

16 març 2018|Burjassot

Mapa interactiu Estellés

AVIVA, l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Maria Viu, ha llançat un projecte participatiu a partir del qual es crearà un mapa interactiu sobre la presència del poeta Vicent Andrés Estellés en la terres valencianes. Ho farà arreplegant totes aquelles referències fotogràfiques del poeta i de la seua obra que envien les persones interessades a participar en aquest projecte i, així, poder confeccionar un arxiu estellesià virtual: el mapa interactiu #AcíEsticVAE.

Així, el projecte consisteix a enllaçar a un mapa de Google les imatges que facen referència a Vicent Andrés Estellés amb el hastag #AcíEsticVAE i així, de manera cooperativa, formar entre tots un gran arxiu visual. Per a confeccionar-ho, des d’AVIVA sol·liciten que totes les persones que vulguen participar, envien una imatge i la descripció del lloc on aquesta es troba a través del correu electrònic a aviva@ayto-burjassot.es.

Aquest mapa interactiu pretén ser un projecte col·lectiu i enriquidor amb el qual, entre moltes persones, es puga crear un vertader mural estellesià. I és que, tal com afirma AVIVA, Vicent Andrés Estellés està present de llarg a llarg de les terres valencianes. No debades, els seus poemes recorren poblacions, llocs i carrers del que ell denominava Mural del País Valencià. El seu nom està en carrers, avingudes, instituts i fins i tot centres culturals de nombrosíssims municipis valencians.

Més informació sobre aquest mapa interactiu estellesià en AVIVA Burjassot, en el correu electrònic o en el telèfon 666 46 92 73.