Burjassot s’uneix a la gira on line de l’espectacle “Anna i la màquina del temps”

9 abril 2020|Burjassot

Des de 15/04/2020 fins a 17/04/2020

Anna i la màquina del temps

El confinament ens manté dins de casa i, ara com ara, eixir al cinema o al teatre no és una opció. Però això no vol dir que no puguem gaudir de grans pel·lícules o de meravelloses obres de teatre, des del saló de casa i acompanyats de tota la família.

En aqueix sentit, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Burjassot s’ha unit a la gira on line de l’obra de teatre familiar “Anna i la màquina del temps”, una creació de Dacsa Produccions, produïda per Teatre Escalante-Diputació de València, que s’oferirà en línia i gratuïtament, en valencià i castellà, del 15 al 17 d’abril. Els enllaços per a poder accedir a l’obra, en versió valenciana i castellana, es compartiran en la web de l’Ajuntament de Burjassot, i en les xarxes socials, tant del Consistori com de l’àrea de Cultura.

ENLLAÇ VERSIÓ VALENCIANA

ENLLAÇ VERSIÓ CASTELLANA

Basada en el clàssic d’H.G Wells, “La màquina del temps”, la història presenta a Anna, una adolescent amb pocs amics, bolcada en atencions amb el seu pare, un inventor molt despistat que acaba de donar amb l’invent de la seua vida: la màquina del temps. A causa d’un error involuntari, Anna es convertirà en la viatgera en el temps d’un camí que només té marxa cap endavant. La màquina només viatja cap a a el futur i l’única esperança d’Anna serà trobar la manera de tornar a casa en una societat on la tecnologia i els avanços li permeten reconfigurar la màquina.

L’actriu valenciana Laura Romero dona vida Anna i el repartiment es completa amb els actors i actrius valencians Ramón Ródenas, Alejandra Mandli, Clara Crespo i el mateix Manuel Valls. Candidata als Premis Max de Teatre a la Millor direcció escènica i a la millor escenografia, l’obra, dirigida per Cristina Fernández amb text de Manuel Valls, està orientada per a xiquets i xiquetes de 6 a 11 anys i es completa amb un potent joc de vídeo mapping que deixarà enlluernats a grans i menuts.

En la web municipal, es pot accedir també a un DOSSIER DIDÀCTIC basat en la pròpia obra perquè els pares i mares treballen amb els xiquets. A través de diferents activitats, s’aprofundirà en continguts interessants com les principals inventores i científiques de tots els temps, les principals etapes i moments de la història a través de la línia del temps, així com a saber reconéixer emocions i saber reaccionar davant elles.