Burjassot serà una de les seus del Campionat Autonòmic de Colpbol

2 maig 2018|Burjassot

Des de 15/05/2018 fins a 17/05/2018

COLPBOL mayo 2018

El Poliesportiu Municipal de Burjassot serà una de les seus del Campionat Autonòmic de Colpbol que, del 4 al 18 de maig, tindrà lloc en diferents poblacions de la Comunitat Valenciana, comptant amb la participació de prop de 4.000 esportistes pertanyents a 360 equips i a 57 entitats esportives.

La inauguració de la competició tindrà lloc el 4 de maig i la competició arribarà a Burjassot, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, des de la regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero, del 15 al 17 de maig i s’espera que, en cadascuna de les jornades, prop de 800 xiquets i xiquetes passen per les pistes del Poliesportiu. 

Aquesta setmana es presentava el cartell que ha posat la imatge a aquesta fase del campionat i que ha sigut realitzat pels propis esportistes ja que, des de l’organització, s’obria un concurs en el qual han pogut participar tots els xiquets i xiquetes que participaran en la competició. Una acció més d’unió, conscienciació i imaginació en la qual el Colpbol ha sigut el protagonista.

El colofó a tot un curs de partits i competicions arribarà en el mes de juny amb el II Campionat d’Espanya de Colpbol que tindrà també a Burjassot una de les seues seus. 

Tota la informació sobre aquesta modalitat esportiva mixta i integradora i les seues competicions pot consultar-se en www.colpbol.com o bé en www.valenciacolpbolcup.es.