L’exposició “Convivir es vivir” aprofundeix en les relacions entre humans i animals

7 març 2019|Burjassot

Des de 11/03/2019 fins a 22/03/2019

Expo Convivir es Vivir marzo 2019

La Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot albergarà, de l’11 al 22 de març, mostra “Convivir es vivir. Una visión de la relación humano- animal”. L’exposició, que compta amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot (IMCJB), arriba al municipi de la mà de “Proyecto Animalista de Manises” i compta també amb la col·laboració de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB). La inauguració tindrà lloc el dilluns 11 de març, a les 19:30h.

L’exposició, servint-se de belles i moltes vegades impactants imatges, pretén aprofundir en les relacions tan especials que s’estableixen entre les persones i els animals i com aquests llaços queden representats artísticament, com és el cas d’aquesta pròpia mostra. “Convivir es vivir” tracta de mostrar el que significa la presència i la influència dels animals en la vida de les persones, tot allò que aporten i tot allò que ensenyen. “Molts humans no entenen la vida sense un animal a prop”, expliquen des de l’organització, “i és que de tots és sabut que aquests éssers ajuden a veure el món d’una altra manera, potser més senzilla i natural. Un món que moltes vegades els éssers humans s’obstinen a complicar”.

La col·lecció es compon de diversos panells on “vam mostrar exemples de representacions d’animals en l’art”, segons l’organització *animalista de Manises. També inclou literatura relacionada amb el món animalista i frases que fan referència als animals, així com algunes imatges de grans escriptors amb les seues mascotes explica l’organització animalista de Manises.