Els dinosaures tornen al Tívoli amb Jurassic World 2

11 juny 2018|Burjassot

Des de 15/06/2018 fins a 17/06/2018

jurasic-world-el-reino-caido grande

Els dinosaures han tornat a aterrar en la cartellera del cinema Tívoli i ho fan en un cap de setmana en el qual aquests animals prehistòrics coparan la gran pantalla local, des del divendres 15 fins al diumenge 17 de juny. “Jurassic World: El reino caído” és la seqüela de la pel·lícula que en 2015 es va convertir en la quarta pel·lícula més taquillera de tota la història del cinema. Ara, ha sigut l’espanyol Juan Antonio Baiona, responsable de “Un monstruo viene a verme” o “Lo imposible”, qui ha dirigit aquesta superproducció que la crítica ha definit com més imaginativa i artística que la seua predecessora i que molts han batejat com la millor de la saga.

En aquest lliurament, no recomanat per a menors de 12 anys, l’acció, l’aventura i la tensió estan garantides en l’Illa Nublar, on de sobte una erupció volcànica amenaça als dinosaures que han vagat lliurement, durant quatre anys, després de la desaparició del parc temàtic i centre vacacional de luxe “Jurassic World”. Serà llavors quan Owen Grady (Chris Pratt) i Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) organitzaran un equip de rescat per a salvar a aquells dinosaures que han quedat amb vida després de l’extinció. En la seua expedició, Owen intentarà trobar a Blue, el seu dinosaure favorit que encara roman perdut en la jungla de Nublar. Mentre, Claire, que ha adquirit un gran respecte per aquestes criatures, considera que la seua missió és salvar-les. Junts aterraran en una illa inestable en la qual la lava suposa una gran amenaça. A més, com a teló de fons, està la conspiració que podria posar en perill a tot el planeta i fer-ho retrocedir a un ordre no vist des dels temps prehistòrics.

“Jurassic World: El reino caído” es projectarà en el cinema Tívoli el divendres 15 i el dissabte 16, a les 19h i a les 22:30h i el diumenge 17 de juny, a les 17h i a les 19:30h.

La setmana vinent, del 22 al 24 de juny, el cinema Tívoli acollirà l’esperada pel·lícula “Han Solo: Una historia de Star Wars”.