Xiquets i xiquetes de Burjassot assistiran als contacontes “Estellés en minúscula”

16 març 2018|Burjassot

Des de 20/03/2018 fins a 23/03/2018

La vida contada a un nen del veïnat
AVIVA Burjassot, l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament, que dirigeix la regidora Maria Viu, en col·laboració amb les Biblioteques Municipals i en el marc dels actes organitzats en honor i record a la memòria del poeta Vicent Andrés Estellés pel 25 aniversari de la seua mort, ha organitzat el contacontes “Estellés en minúscula” del que gaudiran escolars de primària de Burjassot. 

Aquesta activitat, que es basarà en una aproximació adaptada al públic infantil a la persona i obra d’Estellés, tindrà lloc els pròxims dies 20, 21, 22 i 23 de març, en horari de 9:30 h a 11 h. Els contacontes “Estellés en minúscula”, que es celebraran junt al Bus de la Llengua que estarà a Burjassot durant eixos dies, van dirigits a escolars de tercer, quart, cinquè i sisè de primària i es basaran en la lectura de l’obra “La vida contada a un nen del veïnat”, de Vicent Andrés Estellés, d’Andana Editorial.

El contacontes consisteix en dues activitats conjuntes. D’una banda, es llegiran diferents poemes del llibre i, en relació a aquests, es realitzarà una activitat manual o de psicomotricitat. L’objectiu és que els xiquets i les xiquetes de Burjassot ho passen bé, gaudisquen d’una bona estona de cuentacuentos i, al mateix temps, coneguen la figura de Vicent Andrés Estellés.

Més informació la web d’AVIVA Burjassot, en el correu electrònic aviva@ayto-burjassot.es o en el telèfon 666 46 92 73.