Un maig “de cine” segueix endavant en el Tívoli amb Los Vengadores i Hacerse mayor y otros problemas

14 maig 2018|Burjassot

Des de 18/05/2018 fins a 20/05/2018

vengadores

Superat l’equador del mes, el cinema Tívoli obrirà les seues portes al tercer cap de setmana de maig amb dues noves estrenes. D’una banda, aterren a Burjassot l’equip de súperherois de Marvel amb “Vengadores: infinity war” i, per una altra, la pantalla local abraça de nou al cinema espanyol amb la programació de la pel·lícula “Hacerse mayor y otros problemas”.

Produïda per Marvel Studios i distribuïda per Walt Disney, aquest nou lliurament de Los Vengadores és la dinovena pel·lícula de l’univers cinematogràfic de Marvel. Dirigida pels germans Anthony i Joe Russo, compta amb un repartiment coral que inclou, entre uns altres, a Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson o Benedict Cumberbatch. Ara, en Infinity War, el totpoderós Thanos ha despertat amb la promesa d’arrasar amb tot al seu pas, portant el Guantelete de l’Infinit, que li confereix un poder incalculable. Els únics capaços de parar-li els peus són els Venjadors i la resta de superherois de la galàxia, que hauran d’estar disposats a sacrificar-ho tot per un bé major. Capità Amèrica i Ironman hauran de llimar les seues diferències, Black Panther recolzarà amb les seues tropes des de Wakanda, Thor i els Guardians de la Galàxia, i fins i tot Spider-Man, s’uniran abans que els plans de devastació i ruïna posen fi a l’univers. “Vengadores: infinity war” es projectarà en el Tívoli el divendres 18 i el dissabte 19, a les 19h i el diumenge 20 de maig, a les 17h.

Acompanyant als superherois de Marvel, arribarà també aquest cap de setmana al Tívoli la pel·lícula espanyola, dirigida per Clara Martínez-Lázaro, “Hacerse mayor i otros problemas”. Es tracta d’una comèdia dramàtica que ens presenta a Emma (Silvia Alonso), una dona de 35 anys que escriu contes per a xiquets, sense parella ni treball estables. Sense cap intenció de ser mare a curt termini, la vida d’Emma donarà un gir massa inesperat quan la seua millor amiga, Lola (Bàrbara Goenaga), li anuncie que s’ha quedat embarassada i que vol que Emma siga la padrina del seu primer bebé. Completen el repartiment d’aquesta pel·lícula, que des de la comèdia pretén fer reflexionar sobre el pas del temps, Antonio Resines, Verónica Forqué, Javivi o Mavi Esteve, entre uns altres. “Hacerse mayor y otros poblemas” tindrà les seues projeccions, en el Tívoli, el divendres 18 i el dissabte 19, a les 22:30h i el diumenge 20 de maig, a les 19:30h.