Ja es coneixen els guanyadors del IX Concurs de Narrativa breu amb Enfocament de Gènere Isabel de Villena

22 juliol 2020|Burjassot

ESPAI DONA- Ganadora Concurso de Narrativa Isabel de Violena julio 2020

Des de l’àrea d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Burjassot, coordinada per l’alcalde de la localitat, Rafa García, s’han donat a conéixer, per part d’Espai dona, els noms de les persones guanyadores del IX Concurs de Narrativa breu amb Enfocament de Gènere Isabel de Villena.

Els relats guanyadors han sigut, “En mi cabeza”, de Hanna Valentina Ramírez, en categoria infantil, amb 11 anys i del CEIP Sant Joan de Ribera; “Utopía F”, de Víctor Bayarri Ameli, en categoria juvenil, amb 15 anys i de l’IES Comarcal i “La mujer de barro”, de Marian Seguí Pastor, en categoria d’adults, majors de 18 anys. Tots els relats guanyadors són de persones de Burjassot.

Des d’Espai dona, el servei municipal d’atenció integral a les dones de l’Ajuntament de Burjassot, han informat que, davant la impossibilitat de celebrar l’acte de lliurament de premis del concurs durant aquests mesos i en previsió que no puga ser abans de finalitzar l’any, es farà lliurament dels mateixos de manera individual en les dependències d’Espai Dona, situades a la Casa de Cultura del municipi.

Es farà lliurament en les citades dependències municipals tant de l’obsequi per participar en el certamen com dels premis en el cas de les persones guanyadores de cada categoria. El lliurament es realitzarà de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores del 22 al 31 de juliol i a partir del 24 d’agost en el mateix horari. És indispensable, per seguretat, sol·licitar cita prèvia per a recollir-ho enviant un correu a accionsocial@ayto-burjassot.es o bé telefonant a 96 390 67 18.

Des de l’àrea d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Burjassot, a través d’Espai dona, “donem l’enhorabona i agraïm la participació a les 32 persones que han format part d’aquesta edició. Esperem que aquest concurs tinga el mateix bon acolliment l’any vinent i d’aquesta forma poder continuar comptant amb la col·laboració de la ciutadania de totes les edats en la nostra tasca de sensibilització per la Igualtat de Gènere”.