El burjassoter Eduardo L. Gómez Velasco, tercer d’Espanya en la Wings for Life 2016

18 maig 2016|Burjassot

La Wings for Life World Run 2016, que es va celebrar diumenge passat 8 de maig, en multitud de llocs del planeta, València entre ells, és l’única carrera sense línia de meta en la qual tothom, literalment, corre unit. En 2016, es va celebrar en 33 països que van començar simultàniament fins que el “Catcher Car” anava posant el punt final a cada corredor amb el qual es creuava. El 100% del recaptat en la Wings for Life es destina a la recerca de les lesions de medul·la espinal.

En el seu debut en la tercera edició de la Wings for Life, Eduardo L. Gómez Velasco, Director Tècnic i President del Club d’Atletisme Els Sitges de Burjassot, va finalitzar en tercera posició de la General i en el lloc 130 a nivell mundial. Després de 51 quilòmetres recorreguts, va ser aconseguit pel Catcher Car, que anava conduït pel pilot de la Fórmula 1, Carlos Sainz. A més, Eduardo va vèncer en la seua categoria Master, a nivell nacional, quedant en 12ª posició, a nivell mundial.

Eduardo, amb una àmplia experiència en proves d’ultra fons i Marató, porta més de 36 anys practicant la carrera a peu i ha sigut en Meta, el primer atleta valencià, compartint podi amb Chema Martínez (atleta dues vegades olímpic, set vegades mundialista i Campió d’Europa de 10.000m)

La prova de la Wings for Life va celebrar la seua edició espanyola a València, amb eixida en la Ciutat de les Arts i les Ciències i amb prop de 1900 persones inscrites. El 100% dels fons recaptats, incloent el preu de la inscripció, són donats a la fundació Wings for Life, per a continuar amb la recerca de la cura de les lesions de medul·la espinal.

De llarg a llarg del planeta, 130.732 persones, de més de dues-centes nacionalitats diferents, van córrer per a aquells que no poden en diferents localitzacions i, entre tots, es va recaptar més de 6,6 milions d’euros. Per a Eduardo L. Gómez Velasco, aquest era motiu suficient per a prendre part en el repte i ha declarat que “per a mi, ha sigut tot un orgull haver pogut col·laborar en una causa 100% solidària i un vertader luxe haver pogut compartir el podi amb Jarle Riure i amb Chema Martínez, ja que al no estar en plenitud de condicions, vaig eixir de menys a més i vaig acabar fent una bona marca i una millor carrera“.