Mati Devesa, Julia Díaz i Sonia Mele, guanyadores del VII Concurs de Narrativa breu amb enfocament de gènere Isabel de Villena

20 abril 2018|Burjassot

Premis Narrativa Espai Dona

 

La Casa de Cultura de Burjassot ha sigut testimoni del lliurament dels premis del VII Concurs de Narrativa breu amb enfocament de gènere Isabel de Villena. Un lliurament de premis que començava amb el monòleg de Patricia Espejo, que posava a riure a tots els presents en el saló d’actes.

Les guanyadores en l’edició d’enguany han sigut Mati Devesa Alcaraz, en la categoria de 10 a 13 anys, amb el relat La lluita d’Anna i Lluc, Julia Díaz Peris, en la categoria de 14 a 17 anys, amb el relat La cuesta i Sonia Mele Puerto, majors de 18 anys, amb el seu relat 8 de marzo de 2043.

Les guardonades van rebre el seu premi, gentilesa de la Universitat de València i de Burjassot Llibres que han volgut col·laborar activament en el concurs, de mans de la regidora d’Igualtat, Lluna Àrias, que va estar acompanyada en l’acte per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, les regidores d’Educació i Promoció del Valencià, Olga Camps i Maria Viu, respectivament, i el regidor de Policia Local, Manuel Pérez Menero.

El Concurs de Narrativa breu amb enfocament de gènere Isabel de Villena es convoca any rere any per part de l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Igualtat i a través d’Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona del Consistori.

Els relats guanyadors de l’edició del concurs d’enguany poden llegir-se en la web municipal.